Studio Pekelpakhuis

Eén van de rijksmonumenten op de werf is het Pekelpakhuis, gebouwd in de eerste helft van de 19e eeuw. In dit bijzondere huisje is onze ‘Bed & Boot’ studio gerealiseerd, op de bovenverdieping. Een prachtige ruimte, voorzien van alle comfort, inclusief een eigen opgang en een riant uitzicht over de werf en de haven van Middelharnis.  Hier kun jij overnachten als je langer wilt genieten van de Menheerse Werf en al het moois wat onze omgeving te bieden heeft.

Voor een nachtje in ons Pekelpakhuis betaal je €195,- en daarbij komen de eenmalige schoonmaakkosten van €25,-. Als gast maak je gebruik van alle leuke plekjes op de werf, waaronder de barbecue aan het water, de loungekussens op de MD10 en het terrasje voor de werfloods.

De studio is hier en hier te boeken.

Faciliteiten

  • Een tweepersoons bedstee.
  • Twee losse bedden op een gezellige vliering.
  • Fris bedden- en linnengoed voor iedere boeking.
  • Een kleine kombuis uitgerust met een koffiemachine, een koelkast en vriezer, een waterkoker en een 2 pits kookplaat.
  • Een badkamer met douche, toilet en wastafel.
  • Alle moderne gemakken de woonkamer: bluetooth audio, een leren bank en comfortabele leunstoel, een televisie met AppleTV (Netflix, YouTube, etc.), een goedgevulde boekenkast en natuurlijk ouderwetse gezelschapsspelletjes.

    Heb je vragen? Neem contact met ons op!

BIJZONDERE EVENEMENTEN

Bedrijfsevenement, particulier feest of  verrassend publieksevenement? Organiseer het op onze historische werf in Middelharnis.