Verhuur locaties

We bieden locaties op de werf te huur aan voor diverse doeleinden, zoals vergaderingen, workshops, presentaties, feesten en evenementen. Bij voorkeur verzorgen we de catering voor deze gelegenheden vanuit onze eigen organisatie, maar externe catering is zeker ook mogelijk.
Hieronder lees je welke locaties je op de Menheerse Werf huurt.

Het bezoekerscentrum in Het Pekelpakhuis / B&B

Op de begane grond van het Pekelpakhuis, bevindt zich ons bezoekersruimte. Deze ruimte is uitermate geschikt voor vergaderingen, trainingen, feesten en bijeenkomsten met catering (optioneel).

We beschikken over een computerscherm voor presentaties en inkomende zoomcalls, een grote vergadertafel, een aanrecht met daarop een koffiemachine en natuurlijk een internetverbinding. Je kunt je vergadering of training combineren met bijvoorbeeld een lunch-breakout met de RIB of 1 van de andere boten.

De Historische werfloods

Onze veelzijdige werfloods is helemaal in de sfeer van de Menheerse Werf ingericht, met nautische schilderijen en objecten die helemaal thuis horen op een werf. De loods is voorzien van een espressobar met tafels en stoelen, een groot videoscherm, een piano, dames- en herentoiletten, een cateringkeuken en een zonnig terras.

Het dek van De MD10

Precies in het midden van het werfterrein staat de 28 meter lange beugsloep MD10 (anno 1896), op haar eigen helling. Op het dek van dit indrukwekkende erfgoed heb je prachtig uitzicht over de havenkom en het havenkanaal, een openluchttentoonstelling en genoeg vlakke dekruimte voor 50 gasten. Deze locatie is heel geschikt voor zomerborrels, huwelijksvoltrekkingen en andere openluchtbijeenkomsten.

 

Wil je een van deze locaties boeken of heb je vragen?
Neem dan
 contact met ons op!