Verhuur locaties

Naast verhuur van de B&B studio in het Pekelpakhuis bieden we ook andere locaties op de werf te huur aan voor bijeenkomsten als vergaderingen, workshops, presentaties, feesten en evenementen. Hierbij richten we ons in de plannen voorlopig op groepen van maximaal 50 personen. Bij voorkeur verzorgen we de catering voor deze gelegenheden vanuit onze eigen organisatie, maar externe catering is zeker ook mogelijk.

Het gaat om de volgende locaties op de werf:

  • het bezoekerscentrum in het Pekelpakhuis. Uitermate geschikt voor vergaderingen en trainingen tot 12 deelnemers. Activiteiten te combineren met bijv. een lunch-breakout met de RIB of 1 van de andere boten.
  • de publieksruimte in de historische werfloods. Voorzien van VVV inspiratiepunt, groot videoscherm, piano, tafels en stoelen voor 50 gasten, een bar, dames- en herentoiletten, een cateringkeuken en een bijzondere inrichting met allerlei nautische objecten en schilderijen.
  • het dek van de MD10 ‘Johanna Hendrika’. Met prachtig uitzicht over de havenkom en het havenkanaal, een openluchttentoonstelling en genoeg vlakke dekruimte voor 50 gasten. Deze locatie is heel geschikt voor zomerborrels, huwelijksvoltrekkingen en andere openluchtbijeenkomsten.